SKP_85 – Lyse opholdsrum i 60’er villa

By 1. august 2016Projekter

Ombygning af villa fra 1966. Bygherre ønskede at åbne køkkenet op mod de øvrige opholdsrum, men alligevel have muligheden for at lukke af mod stuen. Herfra var der ikke adgang til haven og baghaven var svært tilgængelig fra huset. Løsningen blev at vælte flere vægge og lave et stort køkken-/alrum med nye større vinduespartier mod 3 facader, så husets centrale opholdsrum fremstår lyst med direkte sollys gennem hele dagen. Stuen, som kan lukkes af med en ny indbygget skydedør, åbnes op mod både for- og baghave med rumhøje glaspartier. Derudover blev der etableret nyt bryggers, renoveret badeværelser og alle vinduer, gulve og lofter blev skiftet. Der blev etableret gulvvarme og ventilation med genvinding og taget blev skiftet.