Allan Trøjborg Hansen
Arkitekt MAA, bygningskonstruktør

T: 2732 3100
M: at@spotarchitecture.dk

Download CV »

Allan Trøjborg Hansen
Kombinationen af en håndværksmæssig baggrund og en uddannelse som både bygningskonstruktør og arkitekt, gør Allan til en utrolig alsidig medarbejder med en bred faglig viden. Allan har således en dyb indsigt og interesse i fagets tekniske såvel som æstetiske arbejdsområder, og formår at udnytte sin viden og erfaring gennem ethvert projektforløb.

Allan har et udpræget arkitektonisk og teknisk talent, med en veludviklet kvalitetssans. Hans tryghedsskabende personlighed sikrer en god dialog med brugere, bygherre og entreprenører.

Hans evne til at skabe en naturlig sammenhæng mellem visionær arkitektur og virkelighedsnær funktionalitet, baseret på klientens behov og ønsker, gør ham i stand til at skabe velfungerende byggerier. Allan deler tegnestuens passion for at skabe rammerne om menneskers liv – at skabe hjem, og hans baggrund gør ham i stand til at følge projekterne hele vejen fra skitse til aflevering.

Gennem sit virke har Allan arbejdet med udfordrende geometrier og projekter i mange forskellige skalaer,
hvilket har givet ham en stor teknisk autoritet og kunnen. Han er således tegnestuens 3D-ekspert, og udnytter avanceret software til at løse komplekse geometrier og visualisere tegnestuens projekter i alle skalaer.

jostein-burmann

Foto: Mikael Schilling

Jostein Burmann
Bygningskonstruktør MAK  &  Partner
Energikonsulent

T: 2925 7921
M: jb@spotarchitecture.dk

Download CV »

Jostein Burmann
Jostein blev uddannet bygningskonstruktør i 2009 efter at have arbejdet en række år som møbelsnedker. Jostein har siden arbejdet på anerkendte tegnestuer og taget en række efteruddannelse indenfor bæredygtigt byggeri. Han er således certificeret DGNB konsulent indenfor Nye kontor- og erhversbygninger, Passivhusdesigner og BedreBolig konsulent.

Ud over sin brede viden indenfor bæredygtigt byggeri, energioptimering og -renovering, er Jostein ekspert i træ som byggemateriale.

Han har gennem årene oparbejdet en omfattende ekspertise i brugen af træ i moderne og arkitektonsik udfordrende byggerier. En viden han har brugt til projektering af prisvindende træbyggerier i Danmark og Norge.

Arkitektur løses i detaljen og med sin baggrund som møbelsnedker og sin byggetekniske uddannelse, er Jostein detaljens mand. Han løser komplicerede detaljer og bygningsdelssamlinger med lige dele respekt for byggeteknik og arkitektur. Jostein evner således at nytænke og forbedre standardløsninger, ligesom hans flair for arkitektur og design sikrer det arkitektonisk koncept gennem hele sagsforløbet.

Kristoffer Bargholz
Praktikant, Konstruktørstuderende

Kristoffer Bargholz

I februar bød vi velkommen til Kristoffer Bargholz som er konstruktørstuderende og skal være i praktik på tegnestuen på sit 6. semester frem til sommer. I de første uger har Kristoffer hjulpet med et skitseprojekt til en spændende villa i Kolding, som han nu tager videre ind i myndighedsprojektfasen. Derudover har Kristoffer hjulpet på endnu et par villaer og været med på besigtigelse i Store Vildmose.

torben-kjaer

Foto: Mikael Schilling

Torben Kjær
Arkitekt MAA  &  Partner

T: 6133 8505
M: tk@spotarchitecture.dk

Download CV »

Torben Kjær
Torben blev uddannet på Arkitektskolen Aarhus i 2004 og har siden været ansat på flere af de store anerkendte tegnestuer i Aarhus, ligesom han har arbejdet i Italien og Australien. Torben har sideløbende med sine ansættelser designet villaer, tilbygninger og sommerhuse på freelancebasis. Hans eget hus og have er gennem årene blevet en arkitektonisk legeplads, hvor designidéer, byggeteknik og alternativt materialebrug afprøves 1:1 i møbler, installationer og diverse småbygninger.

Torben er god til at gennemskue et rumprogram og omsætte det til arkitektur, og han evner at skabe og bevare overblik over komplekse problemstillinger.

Han tænker kreativt og alternativt, når et projektforløb udfordres af teknik eller økonomi. Torben har en god forståelse for byggeteknik og til, sammen med branchens øvrige fag, at løse komplekse opgaver så arkitektur og teknik går op i en højere enhed. De seneste år har Torben arbejdet intensivt med brugerinvolvering i store og komplekse organisationer, hvor han har styret bruger- og bygherremøder på universitets- og sygehusbyggerier.

Overfor private bygherrer har han stor erfaring i at lytte og forstå en bygherres drømme og udfordringer, sætte sig ind i familiens behov og grundens forudsætninger, og omsætte dette til moderne arkitektur og enkle planløsninger.